EVENT – Buurtfeest Muinkpark trakteerde op een nat pak


header copie - aangepast persblog.be - kopie (2)persblog.be – Verhalen uit en over Gent – naar hoofdpagina

Muinkpark – Rommelmarkt en buurtfeest 2018

EVEN 24 september 2018 – Mocht je onze video’s gemist hebben op facebook… Hier heb je ze in extenso, en voorzien van enig commentaar. 

Er was zaterdagochtend vrij veel volk op de been tijdens de rommelmarkt in de straten met uitzicht op het Muinkpark. De rommelmarkt strekte zich uit tot in de cité de Hemptinne. Hoewel er wolken langs dreven, viel er aanvankelijk geen spatje regen. Er hing een geanimeerd en opgewekt sfeertje. Er was duidelijk goesting bij de schattenjagers.

Tijdens de namiddag stak het buurtfeest echter onder zeil. Terwijl druilregen de rommelmarkt verpieterde, en standhouders door middel van plastic folie hun koopwaar aan het oog onttrokken, klampten de muzikanten op het podium in het park zich vast aan een vrolijke noot. Ook al was het bij momenten met de wanhoop in de stem. Het buurtfeest in het Muinkpark eindigde met een nat pak. De helaasheid der dingen

Dat de rommelmarkt en het buurtfeest op een nat pak eindigde, is uiteraard niet de verantwoordelijkheid van de organisatoren, die overigens elk jaar puik werk verrichten. F.D.

Hoek François Bernardstraat – Hertstraat
Hertstraat
Muinklaan
Muinkpark
Het podium in de druilregen

De rommelmarkt had ’s ochtends geluk

 

Lees ook op deze blog:

Familie de Hemptinne

Magritte en Hergé leven nog in de Cité

Werd Betsie gebarbecued en is haar kop zoek?

 

Terug naar hoofdpagina

Naar Facebook

Lees ook op deze blog:

STAD in 2016 - ARTIKELOVERZICHT
EVENT in 2016-2017-2018 – ARTIKELOVERZICHT