GENTSE WINTER 2020-2021 09 december 2020  Met dank aan de zorgis de titel van deze elfde editie van  ‘Gentse Winter 2020-2021’.  Met o.a.: de “eerste sneeuw” in de Koningin Elisabethlaan… En meer van dit kleine nieuws.

Gisteren, dinsdag, viel ons broek bijna af van het verschieten toen we in de Koningin Elisabethlaan de eerste sneeuw dachten te vinden.
→Het was heel vreemd om vast te stellen dat enkel in die straat sneeuw gevallen was. Maar wat bleek: het was de stoep van een viswinkel…. Daar was een bak met ijs uitgekapt.
Zoals aangekondigd in een vorige editie hield de Sint een ontvangst in drive in-stijl aan de Ottergemsesteenweg Zuid – meer bepaald het Ghelamco-voetbalstadion – pic VTM Nieuws →
→- pic VTM Nieuws

In een jaar vol COVID-19 met een zorgsysteem dat constant in hoogste versnelling reed, is een dankwoord aan het ziekenhuispersoneel op zijn plaats.→
→Corneel Heymanslaan – De Pintelaan – UZ – K12 – Wenskaarten voor de Zorg.
UZ K4 – De Pintelaan. Een maand geleden zagen de afbraakwerken er zo uit. →
→Thans zijn enkel resten van het gebouw overgebleven.
Juni 2020. 100.000 examens worden afgelegd in Flanders Expo door studenten van HoGent en Ugent. Wegens COVID-19… (uitklikbaar)→
→Hier zie je een foto uit het STAM. – Lees op deze blog over het vernieuwde STAM

Korenlei – Kerstverlichting met zicht op Graslei – pic Gent by picture, Wesley Servaes
Koningin Maria Hendrikaplein – Achteringang station
Een oldtimer MGB GT uit 1966 in de Antwerpsesteenweg in Sint-Amandsberg
Meer oldtimers in persblog.be →

→MGB GT
Muzikant in de Veldstraat. Meer over de Veldstraat in persblog.be

Nano Qnoys maakt heel bijzondere foto’s over Gent en publiceert die op diverse facebookgroepen, zoals deze: O’tacos. In een eerdere editie publiceerden we een foto van deze schitterende fotograaf.
Lees ook op deze blog over Metselaarshuizen

Kouter – Renault Twizy→

Belfort: projectie van kunstwerkjes Lam Gods uit Iedereen Beroemd

AROMA MAGAZINE – een gratis en digitaal magazine dat het heeft over ondernemen in de creatieve en culturele sector.Uitgever is  het Gentse bedrijf Parts Of Culture.

x

Lees meer op deze blog:

Terug naar hoofdpagina

NAAR ARCHIEVEN

Naar Facebook