EVENT – Studenten voetballen op Sint-Pietersplein

header copie - aangepast persblog.be - kopie (2)persblog.be – Verhalen uit en over Gent – naar hoofdpagina

‘Student Street Soccer’

EVENT25 april 2019 – Terwijl de kinderen op diverse locaties in de stad (en in heel Vlaanderen) buitenspeeldagen beleefden, was het ook voor studenten buitenspel geblazen.

Op het Sint-Pietersplein vindt/vond ‘Student Street Soccer‘ plaats. Nu de foorkramers hun tenten opgebroken hebben, is daar voldoende ruimte voor meerdere simultaan gespeelde matchen die elk flink omkaderd zijn/waren door scharen supporters. Het reuze grote terras – dat de middenmoot van het plein in beslag neemt/nam – en de hippe muziek zorg(d)en voor een festivalsfeertje.

 

‘Student Street Soccer’ woensdag 24 april en donderdag 25 april

Gisteren, woensdag, vond het eerste deel van de poules plaats, alsook de volledige vrouwencompetitie. De tweede helft van de poules wordt vandaag gespeeld: donderdagvoormiddag (25 april), gevolgd door de tweede poulefase en de finale ronden. De finale vindt plaats omstreeks 21u.

Dixit de organisatoren: “Alsof dit nog niet spannend genoeg is, kan er ook nog eens gestreden worden voor de zuipbeker.”  Studentenvereniging VEK (Vereniging Economische Kring) is de organiserende partij. Het evenement vindt al voor de twaalfde keer plaats. F.D.

Lees ook op deze blog: 

Het Sint-Pietersplein: Van Graaf tot Prince

 

Terug naar hoofdpagina

NAAR ARCHIEVEN

Naar Facebook

Lees ook op deze blog:

EVENT – ARTIKELOVERZICHT 2019