PRIMEUR

GENTSE ZOMER 2020 Extra Editie 31 mei 2020  Het programma voor de Gentse Feesten 2020 online is bekend

Het programma van de online Gentse Feesten 2020 loopt van vrijdag 17 juli tot en met maandag 26 juli 2020!
Wat daarbij direct opvalt, is dat de laatste maandag (opnieuw) werd toegevoegd aan het programma. Deze “dag van de lege portemonnees” is al een tijd afgeschaft. Niet in de online versie dus. Hier heet hij wel “dag van de lege zakken”. LOL

Initiatienemer Freddy Jacobs: “De muziekschool Mezzos vzw doet een “relance van de Gentse muzikanten en artiesten” via een online optredens in the cloud met het internet of things te beluisteren in jullie “kot” via life streams. Het betreft een bonte mengeling van muzikanten en nationaliteiten voor luisteraars uit alle lagen van de bevolking, ongeacht religie of afkomst.”

“Wij hebben geen subsidies van stad Gent of andere instanties en vragen van te doneren om uit de kosten te geraken.”

website: alles over GF 2020 online

Op 21 april brachten we Freddy Jacobs al op de cover van onze blog. Zijn vastberadenheid om de Gentse Feesten niet zomaar te laten passeren, trof ons.

We schreven toen: “Freddy Jacobs – met een palmares in de bedrijfswereld – maar met een hart voor zijn ‘Kunstexperimenten Gent’ van zijn Mezzos vzw – deed deze week de mededeling dat hij de “online Gentse Feesten 2020” organiseert. Hij heeft al een veertig muziekgroepen onder dak en wil die, samen met artiesten uit de beeldende kunst, gaan streamen.”

En wat dus een dikke maand geleden werd aangekondigd, werd bewaarheid!

x
Lees meer op deze blog:

Terug naar hoofdpagina

NAAR ARCHIEVEN

Naar Facebook