EVENT – Rommelmarkt en feest aan de Wolterslaan 2018


header copie - aangepast persblog.be - kopie (2)persblog.be – Verhalen uit en over Gent – naar hoofdpagina

EVENT  20 mei 2018 – Wie van gezelligheid op straat houdt, kan nog tot en met maandag terecht op de feesten in de Wolterslaan. Op zaterdag startte daar een grote rommelmarkt met randanimatie, waaronder een mechanical bull voor de kids.

Het feestcomité van de straat, uitgebreid tot ‘Scheldeoord’, mag dan niet de langste rommelmarkt van de stad hebben – want die heeft Muide-Meulestede – zij claimt wél de ‘langste tafel’ die ze zaterdagavond voor het slotfeest van de herdenking van het honderdjarige bestaan van de straat heeft laten dekken voor de buurtbewoners.

Op zondag wordt de geschiedenis van de straat toegelicht tijdens een geleide wandeling die start bij de slijterij De Roos, die sinds jaren een slagader van de buurt is. Fanfare ‘De Vette Pistons’ zorgt voor de rest. Voor de kids is er op zondag de ‘kassei-go-cart-competitie’ van Vitesse 9000. Opgelet: de rommelmarkt is afgelopen. F.D.

Bekijk het programma

In januari van dit jaar hield de buurt een straatexpo met oude foto’s van het straatbeeld tegen gevelramen in de Wolterslaan. We toonden er een aantal in onze rubriek ‘Gentse Winter’ – Editie: ‘De overval in café De Smis in 1968’.

Lees ook op deze blog: Rommelmarkt Muide-Meulestede

Terug naar hoofdpagina

NAAR ARCHIEVEN

Naar Facebook

Lees ook op deze blog:

STAD in 2016 - ARTIKELOVERZICHT
EVENT in 2016-2017-2018 – ARTIKELOVERZICHT