EVENT – Kurt hekkensluiter Ledebergse Feesten 2018


header copie - aangepast persblog.be - kopie (2)persblog.be – Verhalen uit en over Gent – naar hoofdpagina

Ontdek het programma 2022 

Ledebergse Feesten 2018 – ambiance in de sfeertent op maandagavond

EVENT  28 augustus 2018 – De Ledebergse Feesten zijn de hekkensluiters van de grote wijkfeesten tijdens juli en augustus. De Begijnhoffeesten sloten op zondagavond, (Lees ook op deze blog: Fijn weekend gehad? Begijnhof ?Ledeberg?terwijl de Prinsenhoffeesten pas starten tijdens het eerste weekend van september… Kurt Burgelman van Biezebaaze rondde de ‘Buffalo Babe & Boy 2019‘ avond af, en was hierdoor meteen ook zélf een hekkensluiter.

Bekijk twee video’s onderaan de pagina

Ondanks een Sfeertent die nog niet voor een kwart gevuld was, ging het er bij momenten jolig aan toe. Toch was het nog niet uitbundig genoeg, vond Kurt, die zich publiekelijk afvroeg of de Buffalofans van een begrafenis kwamen. Maar hij had geen moeite om de ambiance in de Sfeertent aan te zwengelen.

Was het de uitputtingsslag die de toeschouwers van de ‘Buffalo Babe & Boy 2019 Verkiezing’ moesten ondergaan? Vier uur heeft het geduurd alvorens de winnaars bekend werden. En ook: het was maandagavond. Het is niet meteen een fuifavond.

Tegen middernacht viel dan eindelijk het verdict van de jury en van het publiek: Celestine werd Buffalo Babe en de Buffalo Boy heet Wouter. Laura en Kenzo kregen de titel van respectievelijk Eerste Ere-dame en Eerste Ere-heer.

 

‘Buffalo Babe & Boy 2019’: Celestine en Wouter

Aan de uitgang van de Sfeertent kwamen we nog Miss & Mr Gent tegen, die een dag eerder in dezelfde Sfeertent verkozen waren. De winnaars van de nacht voordien heten Jason en Jolien.

Om 01 uur gingen de boeken toe.

persblog.be maakte twee home-made video’s. Eentje over de ambiance in de Sfeertent en eentje over de uitreiking van de ‘Buffalo Babe & Boy 2019′ uitreiking. Bekijk de video’s hieronder. F.D.

‘Miss Gent 2019’: Jolien
‘Mr Gent 2019’: Jason
Ledebergse Feesten 2018 – uitreiking ‘buffalo babe & boy 2019’ op maandagavond

Lees ook op deze blog: Fijn weekend gehad? Oud Begijnhof? Ledeberg? 

 

‘Ledeberg Karnaval’ op zaterdag (2019)

 

 

Terug naar hoofdpagina

Naar Facebook

Lees ook op deze blog:

STAD in 2016 - ARTIKELOVERZICHT
EVENT in 2016-2017-2018 – ARTIKELOVERZICHT